Jak sprawdzić, czy ktoś cię nie zaprzyjaźnił na Snapchacie

Jaki Film Można Zobaczyć?
 

Snapchat nie czyni tego od razu oczywistym, ale istnieje wiele wskaźników, które informują użytkowników, czy nie stracili znajomych. Snapchat ułatwia dodawanie nowych znajomych za pomocą funkcji Szybkie dodawanie lub z ekranu znajomych. Usuwanie znajomego jest równie proste i polega na długim naciśnięciu jego nazwy na ekranie czatu i kliknięciu „ Zarządzaj przyjaźnią ,' i wtedy ' Usunąć znajomego .' Snapchat nie powiadamia użytkowników, jeśli zostali usunięci z listy znajomych, ale można się o tym przekonać na kilka sposobów.





Najprostszy sposób na sprawdzenie, czy ktoś Cię wyrzucił ze znajomych Snapchat jest sprawdzenie listy znajomych. Aby to zrobić, otwórz Snapchata i dotknij ikony profilu na ekranie aparatu. Przewiń w dół i dotknij „ Moi przyjaciele ', aby zobaczyć listę wszystkich obecnych znajomych. Przewiń lub wyszukaj nazwę użytkownika. Jeśli ich imię i nazwisko nie pojawia się na liście, oznacza to, że usunęli Cię ze znajomych.






Powiązane: Jak znaleźć i świętować urodziny znajomych na Snapchacie



Dowiedz się, kto usunął Cię na Snapchacie

Jest to również wskaźnik, że użytkownik wyrzucił Cię z listy znajomych, jeśli w Twoich wiadomościach do niego widnieje informacja „ Aż do .' Nie dotyczy to jednak użytkowników, którzy włączyli opcję wysyłania wiadomości do nich przez dowolną osobę, a nie tylko znajomych. Kolejną sztuczką pozwalającą sprawdzić, czy ktoś nadal jest znajomym na Snapchacie, jest kliknięcie jego zdjęcia profilowego lub Bitmoji. Jeśli nadal jest znajomym, wyświetli się jego wynik Snap i inne informacje kontaktowe. Jeśli nie, ta informacja nie będzie widoczna.

Sprawdzanie historii użytkownika może również ujawnić, czy jest on przyjacielem. Jeśli historie użytkownika pojawiają się w sekcji „ Subskrypcje ' zamiast ' Przyjaciele ”, nie są już znajomymi na Snapchacie. Warto zauważyć, że jeśli ktoś ustawił swoje historie na „ Mój Przyjaciele ”, ich historie nie będą już widoczne. Jeśli więc użytkownik wcześniej regularnie publikował historie i nagle przestał publikować, możliwe, że wyrzucił Cię ze znajomych.






Czy możesz wysłać wiadomość do kogoś, kto wyrzucił Cię z listy znajomych na Snapchacie?

Jeśli ktoś wyrzucił Cię ze znajomych na Snapchacie, nadal możesz wysłać mu wiadomość, pod warunkiem, że ma „ Skontaktuj się ze mną ' ustawienia prywatności nie są ustawione na ' Przyjaciele .' Jeśli ta opcja jest włączona, dana osoba będzie mogła odbierać czaty tylko od swoich znajomych ze Snapchata. Jeśli druga osoba pozwala każdemu wysyłać do niej wiadomości na Snapchacie, użytkownicy mogą po prostu wysłać jej wiadomość z ekranu czatu, jeśli istniejący czat z nią jest już otwarty.



Jeśli nie ma istniejącego czatu, wyszukaj osobę w wyszukiwarce, Dodaj znajomych lub Polecane kontakty w swoim kanale. Kliknij zdjęcie profilowe tej osoby, aby otworzyć czat i wysłać do niej wiadomość. Pamiętaj, że użytkownicy Snapchata mają możliwość ukrywania lub blokowania wiadomości, które nie pochodzą od znajomych. Dodatkowo, Snapchat użytkownicy muszą mieć ukończone 18 lat, aby otrzymywać wiadomości od osób, które nie są ich znajomymi.






Źródło: Snapchat